Online Marketing

Online Marketing is heel erg belangrijk om goed gevonden te worden in Google. Als je niet gevonden wordt, krijg je namelijk ook geen klanten. Zoekmachineoptimalisatie is nog nooit zo belangrijk geweest en elk bedrijf wilt hier natuurlijk op inspelen.

Wij van Dotwegdesign weten hier alles van en zullen ons altijd voor de volle 100% inzetten om jou website SEO en SEA zo goed mogelijk te optimaliseren. Daarom zorgen wij er ook voor dat elke branche zijn eigen vakspecialist krijgt om interne concurrentie te voorkomen. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat een SEO/SEA specialist bij ons werkt aan twee projecten binnen dezelfde branche. Wij willen jou helpen met je bedrijf en je zo hoog mogelijk in Google krijgen. De CTR van je website verbeteren, meer bezoekers trekken en er voor zorgen dat bezoekers langer op je website blijven.

Dit kunnen wij realiseren door jouw website zo goed mogelijk te optimaliseren voor Google. Door goede content te schrijven en blogs up-to-date te houden zullen bezoekers langer op jou website blijven, en zo sneller contact opnemen voor meer informatie.

Jouw online visitekaartje

Dotwebdesign ziet een website niet als een informatiebron. Nee, wij zien elke website als een online visitekaartje die uiterst belangrijk is voor de organisatie. Wij werken daarom ook altijd aan de websites alsof het onze eigen website is.

Los van het creëren van meer bezoekersaantallen op jou website zullen wij er ook voor zorgen dat alle Social Media facetten netjes gelinkt zijn aan je website. Mensen zoeken jou bedrijf niet voor niets op via de Social Media kanalen en willen graag meer te weten komen over jouw bedrijf. Hier kan Social Media heel doeltreffend worden ingezet om mensen daadwerkelijk een kijkje te geven binnen jouw organisatie.

Hoe we deze kanalen in moeten zetten besluiten we samen met jou, om zo tot een doeltreffend resultaat te komen. Neem contact met ons op of kom gerust bij ons langs voor een kop koffie en een goed gesprek!

Online Marketing